Υποτροφία για μεταπτυχιακές σπουδές στην ιστορία της Κύπρου

Το Εμπίστευμα Υποτροφιών του  Παγκυπρίου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού, στα πλαίσια της κοινωνικής του προσφοράς αλλά και στην προσπάθεια του να συμβάλει στην ανάπτυξη της έρευνας στη Σύγχρονη Ιστορία της Κύπρου, προκηρύσσει υποτροφία ύψους €3,000.                  

Η υποτροφία θα παραχωρείται σε Ελληνοκύπριο/α φοιτητή ή φοιτήτρια που θα πραγματοποιήσει σπουδές μεταπτυχιακού διδακτορικού ή μεταδιδακτορικού επιπέδου σε πανεπιστήμιο της Κύπρου, της Ελλάδας, άλλης ευρωπαϊκής χώρας ή της Αμερικής στον τομέα της Σύγχρονης Κυπριακής Ιστορίας.

Περισσότερες πληροφορίες και κριτήρια υποψηφίων βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Παγκυπρίου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού www.pyrovolitis.org.cy 

Οι αιτήσεις θα πρέπει να κατατεθούν ταχυδρομικώς (με συστημένη επιστολή) μέχρι την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 12:30 στη διεύθυνση

Εμπίστευμα Υποτροφιών

Παγκυπρίου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού

Ταχ. Κιβ. 21646,

1511 Λευκωσία
 ΚΥΠΡΟΣ

 

Είναι η δεύτερη κατά σειρά χρονιά που χορηγείται η υποτροφία και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Εφέδρων Πυροβολικού για την πρωτοβουλία του.

Όπως φαίνεται στην προκήρυξη, δικαίωμα αίτησης έχουν φοιτητές / φοιτήτριες που κάνουν μεταπτυχιακές σπουδές (είτε για μεταπτυχιακό είτε για διδακτορικό). Προβάδισμα, όμως, έχουν οι αιτήσεις φοιτητών / φοιτητριών που κάνουν το διδακτορικό τους.

Advertisement

Σχολιάστε..

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s