Παρουσίαση βιβλίου για την Ιστορία της ΕΔΕΚ, 1969-1974

Το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου και ο συγγραφέας, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Σταματίου, «Ιστορία της ΕΔΕΚ, 1969-1974», την Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2013, στις 7:30 μ.μ., στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, στην Αίθουσα Τελετών της Παλιάς Πανεπιστημιούπολης (Καλλιπόλεως 75) στη Λευκωσία.

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο πρόεδρος της Βουλής, Γιαννάκης Ομήρου, ο επίτιμος πρόεδρος του ΚΣ ΕΔΕΚ, Βάσος Λυσσαρίδης, και ο βουλευτής Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης.

Το βιβλίο παρουσιάσουν οι Γιώργος Γεωργής, Πέτρος Παπαπολυβίου και Νίκος Χριστοδουλίδης. Και οι τρεις υπήρξαν καθηγητές του συγγραφέα στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Θέμης Πολυβίου, πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ.

Ο Γιώργος Σταματίου υπήρξε φοιτητής στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας κατά τα έτη 2005-2009, και ανήκε στην πρώτη φουρνιά φοιτητών και αποφοίτων (2012) του μεταπτυχιακού προγράμματος στη Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία του ίδιου Τμήματος. Σήμερα εργάζεται ως κοινοβουλευτικός συνεργάτης στη Βουλή των Αντιπροσώπων. Το βιβλίο του, που είναι το πρώτο του, αποτελεί μια επεξεργασμένη μορφή της κύριας μεταπτυχιακής του εργασίας.

Advertisement

Σχολιάστε..

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s