Ο Δήμος Κερύνειας δεν κόβει Βασιλόπιτα για το 2013 λόγω κρίσης..

Ο Δήμαρχος Κερύνειας στην προσφυγιά, Γλαύκος Καριόλου, έστειλε στους Κερυνειώτες και τις Κερυνειώτισσες μια επιστολή, με ημερομηνία 31 Δεκεμβρίου 2012, από την οποία μεταφέρουμε ένα απόσπασμα. Χωρίς σχόλια…

«Προγραμματίζαμε φέτος το κερυνειώτικο συναπάντημα για το κόψιμο της βασιλόπιττας την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013. Μέχρι στιγμής όμως δεν έχουμε ακόμη λάβει το κονδύλι για τον Δεκέμβριο του 2012 από το κράτος, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα το οποίο επηρεάζει σοβαρά τη δημιουργία υποχρεώσεων εντός του 2013.

Επιπρόσθετα, τα μηνύματα που λαμβάνουμε τόσο από τον Ερυθρό Σταυρό Κερύνειας και γενικά από τους δημότες μας όσο αφορά τον επηρεασμό των Δημοτών μας από την κρίση δεν είναι ενθαρρυντικά. Είμαστε επομένως αναγκασμένοι να ακυρώσουμε την εκδήλωση και να μετατρέψουμε την εξοικονόμηση που θα προκύψει, σε ΑΜΕΣΗ βοήθεια σε είδος (είδη ξηράς τροφής προς το παρόν) και χρήμα προς δυσπραγούσες Κερυνειώτικες οικογένειες. Είμαστε βέβαιοι ότι θα κατανοήσετε τους λόγους της θυσίας αυτής.»

Σχολιάστε..

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s