Πέντε χρόνια ευρώ στην Κύπρο

Ένα σημαντικό συνέδριο, ιδιαίτερα ενδιαφέρον λόγω των νέων οικονομικών δεδομένων και προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Κύπρος διεξάγεται στη Λευκωσία, την Παρασκευή 17 Μαΐου και το Σάββατο 18 Μαΐου με τίτλο «Πέντε χρόνια ευρώ στην Κύπρο».
Οργανωτής είναι το Κέντρο Μελετών Τάσσος Παπαδόπουλος με επιστημονική επιτροπή τον καθηγητή Αλέξανδρο Μιχαηλίδη, τον τέως διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, Αθανάσιο Ορφανίδη και τον Νομπελίστα Χριστόφορο Πισσαρίδη, και συντονιστή τον εκτελεστικό διευθυντή του Κέντρου, Χρύση Παντελίδη. Μετέχουν με ανακοινώσεις τους, εκτός από τα μέλη της επιστημονικής επιτροπής και οι Σταύρος Ζένιος, Σωφρόνης Κληρίδης, Πάνος Πασιαρδής, Μιχάλης Σαρρής, και άλλοι οικονομολόγοι από την Κύπρο, την Ελλάδα καθώς και από άλλες χώρες της Ευρώπης.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο
22-445544.

Είναι το δεύτερο επιστημονικό συνέδριο του Κέντρου Μελετών Τάσσος Παπαδόπουλος, ύστερα από το ιδιαίτερα επιτυχές συνέδριο με τίτλο «Το Κυπριακό και το Διεθνές Σύστημα, 1945-1974: Αναζητώντας Θέση στον Κόσμο» που οργανώθηκε στη Λευκωσία τον Απρίλιο του 2011.

 

Πέντε χρόνια ευρώ στην Κύπρο- Πρόγραμμα συνεδρίου

Πέντε χρόνια ευρώ στην Κύπρο- Πρόγραμμα συνεδρίου

Advertisement

Σχολιάστε..

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s